Personlig träning

Vår mission är att erbjuda våra kunder träning som levererar den livsstil och välbefinnande de önskar och förtjänar.

Kom i mål

Vi guidar dig till ditt livs form

Vi hjälper dig att bli starkare, snabbare, mindre, större, rörligare… Vi guidar dig till ditt livs bästa form, vilken den än är.

Inom personlig träning arbetar vi med att förbättra styrka, kondition, rörlighet och uthållighet på ett roligt och säkert sätt. Det finns något för alla, både för dig som är nybörjare eller erfaren.

Vi erbjuder ett säkert, resultatorienterat och programbaserat tillvägagångssätt. Vi använder också den senaste tekniken och mätmetoderna inom hälso- och fitnessindustrin. Vårt mål är att du ska få en upplevelse och ett resultat som både du och vi kan vara stola över.

 

Kom i form

Vilket är ditt mål?

Varför LidingöNaprapaterna?

Därför ska du välja personlig träning hos oss

  • Du vill nå resultat
  • Du vill ha ett program som du kan följa på egen hand mellan gångerna
  • Du vill se och mäta din framgång
  • Du vill slippa trängas med andra
  • Du vill spela din egen musik
  • Du vill ha roligt!

Play your own music. Never any crowds.

När du tränar hos oss får du träningsstudion för dig själv. Du väljer din egen musik och behöver inte vänta på andra.

Träna med en vän

Duoträning

Träna tillsammans med en vän, kollega eller familjemedlem. Tillsammans sporrar ni varandra att prestera lite extra och kan inspirera varandra mellan våra träningstillfällen.

Vi skräddarsyr ett upplägg och träningsprogram som passar er. Beroende på era behov och mål arbetar vi i varierande grad med olika träningsmetoder där ni får utmana er styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi tränar i vår privata träningsstudio som ni har för er själva, men vi kan också lägga delar av träningen utomhus. Vi gör också hembesök över hela Lidingö.

 

Kom 2, betala för 1

Med duoträning delar ni inte bara en rolig och svettig upplevelse utan också på fakturan. Ni kan välja att betala per gång, eller välja våra 5-kort eller 10-kort.

 

"Jag har tagit hjälp av Calle på Lidingö Naprapaterna för att få ordning på min träning och det har jag aldrig ångrat. Calle har visat ett gediget intresse för mina mål och mina personliga förutsättningar. De program och övningar som jag fick ut av detta känns helt rätt. Calle har en förmåga att verkligen "träffa rätt" och utmana på rätt nivå. Rekommenderas varmt för den som vill nå nästa nivå i sin träning."

Mattias Nordgren

"När jag fick dille på löpning och sprang tills kroppen inte pallade mer fick jag hjälp av Calle som gav mig övningar för att stärka kroppen från grunden. Han kan allt från att knåda ut stela muskler till att på detaljnivå hitta lösningar för att undvika/eliminera redan befintliga skador. Kan rekommendera alla att gå till Lidingö Naprapaterna ."

Maja Tesch

Nå ditt mål

Boka personlig träning

Pris Personlig träning
680 kr/träningstillfälle
5-kort 3100 kr (10% rabatt)
10-kort 5900 kr (15% rabatt)

Pris Duoträning
Träna med en vän och dela på priset för träningstillfället, per person:
340 kr/träningstillfälle
5-kort 1550 kr (10% rabatt)
10-kort 2950 kr (15% rabatt)

Hembesök
Vid hembesök tillkommer +300 kr per behandlingstillfälle.

 

Boka tidHembesök