Behandling av besvär i muskler, senor och leder

Vi hjälper dig tillbaka i form, starkare och snabbare än tidigare.

Vi gör dig bättre

Ingen ska behöva uthärda värk. Sök hjälp, det går att bli av med i princip all form av smärta.

Vi ger manuella behandlingar som kan avhjälpa värk och läka ut besvär.  Vi hjälper dig också att förstå varför du har fått ont och vad du kan göra för att förhindra det i framtiden.

Din bästa garanti för att bli frisk är att först låta oss ställa en diagnos och ge rätt behandling, men också att du tar till dig den kunskap vi delar med oss av, följer våra råd och har en portion tålamod.

Tillsammans gör vi dig bättre.


Healthcare

Naprapati

 

Naprapati betyder ordagrant ”att korrigera orsak till lidande”. En naprapatbehandling innebär att vi kombinerar manuella behandlingstekniker för att behandla besvär i muskler och leder.

Vi har en helhetssyn på människan och letar därför alltid efter orsaken till varför en smärta har uppstått. Vi behandlar och korrigerar alltså orsaken till din värk, inte enbart symptomen.

Vi specialiserar på olika former av belastningsskador såsom arbetsrelaterade och stressrelaterade besvär samt idrottsskador, inte minst inom löpning, tennis och golf.

Naprapatbehandlingar hos Lidingö Naprapaterna ges enbart av legitimerade naprapater.

 

Healthcare

Rehabträning

 

Det finns tyvärr sällan någon quick-fix när det kommer till skador på muskler, senor och leder. Vi kan göra mycket för dig med manuella behandlingar, men du behöver ofta också göra din del. Men misströsta inte, vi stöttar dig hela vägen!

Rehabträning är övningar för att bygga upp stabilitet i muskler och rörlighet i leder när kroppen ännu inte fungerar som vanligt, antingen efter en akut skada eller efter långvarig felbelastning. Vi skapar ett personligt träningsprogram anpassat helt efter dig, din förmåga och de nedsatta delar som behöver byggas upp igen. Du får också rekommendationer om hur ofta du ska träna för att bli frisk. Du kan göra de flesta rehab-övningar hemma, utan några särskilda redskap.

På LidingöNaprapaterna arbetar vi med rehabilitering av alla typer av led- och muskelskador, från skador orsakade av stillasittande till idrottsskador. Vi baserar våra individuellt utformade behandlingsplaner på forskningsresultat för effektiv återhämtning – allt för att du kan komma tillbaka i form så fort som möjligt.

 

Healthcare

Vad behöver du hjälp med?

Övningsbank

Inspiration eller friska på minnet? Här hittar du inom kort vår övningsbank!

FAQ

Behöver jag en remiss från en läkare för att få behandling hos er?

Nej, du behöver ingen remiss utan du kan boka en tid direkt här på webbplatsen.

 

"Jag går till Calle för att få hjälp med min ländrygg som jag har haft problem med i 10 år. Det jag uppskattat mest är att Calle tar ett helhetsgrepp för att lösa problematiken. Vi pratar träning, vila och kost. Calle lyckas alltid hålla det på en nivå som utmanar mig och inte får mig att ge upp eller bli uttråkad. Den fingertoppskänslan blandat med en gedigen kunskap ger ett otroligt proffsigt intryck och är det som ger de positiva resultaten."

Caroline Westerberg

"Att gå till Calle är något av det bästa jag gjort för min hälsa och för min rygg! Är helt smärtfri i ryggen och har blivit peppad till att börja träna igen så jag kan hålla den smärtfri. Han anpassar sig verkligen till varje persons behov och har ett otroligt bra, proffsigt och glatt bemötande. Tack för all hjälp Calle!"

Jaqueline Qwist Haglind

"Jag fick "tennisarmbåge" och hade rejält ont. Jag ville bli besvärsfri snabbt, och ville veta hur lång tid det skulle ta. I bästa fall 6 veckor sa Calle, och med bra behandlingar och egen träning blev jag bra på denna tid! Calle hjälpte mig inte bara att bli frisk, utan gick till grunden med att reda ut varför skadan uppstått så jag kan fortsätta vara aktiv och träna. Rekommenderas varmt!"

Ulrica Ewers