Naprapati

Vi har en helhetssyn på människan och letar alltid efter orsaken till varför en smärta har uppstått.

Naprapati

Vi behandlar orsaker, inte symptom

Naprapati betyder ordagrant ”att korrigera orsak till lidande”. Det innebär att vi har en helhetssyn på människan och letar därför alltid efter orsaken till varför en smärta har uppstått. Vi behandlar alltså orsaken till din värk, inte enbart symptomen.

Våra analyser utgår från den biopsykosociala modellen, dvs vi ser på individens problem ur såväl biologisk (fysisk) som psykisk och social synvinkel.

Vårt mål, vid varje besök, är att du ska förstå varför du har fått värk och hur du kan motverka den eller hindra att den uppstår igen.

 

Vi är legitimerade naprapater

Naprapatbehandlingar hos oss ges av legitimerade naprapater. Att vara legitimerad innebär att vi lyder under hälso- och sjukvårdslagen och står under Socialstyrelsens tillsyn. Endast den som har legitimation får kalla sig naprapat.

Vanliga frågor och svar

Vad innebär en naprapatbehandling?

En naprapatbehandling innebär att manuella behandlingstekniker kombineras för att behandla besvär i muskler och leder. Behandlingen riktas mot att korrigera orsaken till patientens besvär samt att fastställa vad som kan ligga bakom den symtom givande strukturella eller funktionella förändringen, detta för att uppnå långsiktiga behandlingsresultat och minska risken för återfall.

 

Healthcare

Vi diagnostiserar och behandlar

Diagnostisera • Behandla • Förebygga

"Jag fick "tennisarmbåge" och hade rejält ont. Jag ville bli besvärsfri snabbt, och ville veta hur lång tid det skulle ta. I bästa fall 6 veckor sa Calle, och med bra behandlingar och egen träning blev jag bra på denna tid! Calle hjälpte mig inte bara att bli frisk, utan gick till grunden med att reda ut varför skadan uppstått så jag kan fortsätta vara aktiv och träna. Rekommenderas varmt!"

Ulrica Ewers

"Att gå till Calle är något av det bästa jag gjort för min hälsa och för min rygg! Är helt smärtfri i ryggen och har blivit peppad till att börja träna igen så jag kan hålla den smärtfri. Han anpassar sig verkligen till varje persons behov och har ett otroligt bra, proffsigt och glatt bemötande. Tack för all hjälp Calle!"

Jaqueline Qwist Haglind

"Jag går till Calle för att få hjälp med min ländrygg som jag har haft problem med i 10 år. Det jag uppskattat mest är att Calle tar ett helhetsgrepp för att lösa problematiken. Vi pratar träning, vila och kost. Calle lyckas alltid hålla det på en nivå som utmanar mig och inte får mig att ge upp eller bli uttråkad. Den fingertoppskänslan blandat med en gedigen kunskap ger ett otroligt proffsigt intryck och är det som ger de positiva resultaten."

Caroline Westerberg

Boka behandling

Pris: Naprapatbehandling
730 kr/tillfälle

Högkostnadskort gäller ej

 

Boka tid