Massage

Massage hjälper mot spänningar och stelhet, lindrar värk och snabbar på läkeprocesser.

Kom ner i varv

När du är stressad, stel eller har ont

Massage hjälper mot spänningar och stelhet, lindrar värk och snabbar på läkeprocesser. När du får massage frigörs dessutom hormoner som gör att du känner lugn och ro, och stresshormonet kortisol sjunker.

Massage-behandlingar hjälper dig att slappna av när det känns svårt att komma ner i varv, får dig på bättre humör, ger bättre koncentration och gör att du sover bättre.

 

ERBJUDANDE!

Massage 580 kr för 45 min

Just nu ger våra massageterapeuter och naprapatstudenter, Hampus och Emilia, kanonpris på massage. Välj mellan klassisk svensk, idrottsmassage och avslappnande massage.

Fördelar

Därför ska du unna dig massage

 Lindrar värk
 släpper på spänningar och stelhet
 snabbar på läkeprocesser
 stresshormonet kortisol sjunker
 du känner lugn och ro
 du blir på bättre humör
 du får bättre koncentration
 du sover bättre

Massage hos LidingöNaprapaterna

Välj mellan tre varianter

 

Klassisk svensk massage – en klassiker

Klassisk svensk massage är djupgående och läkande. Behandlingen minskar värk och spänningar i muskler och leder, och även dålig cirkulation. Vi bearbetar muskler genom strykningar och knådningar, och kombinerar ofta massagen med stretchövningar och triggerpunktsbehandling av något slag.

 

Idrottsmassage – den lite tuffare varianten

Enkelt uttryckt är idrottsmassage är en tuffare variant av klassisk svensk massage. Massören tar i hårdare och kommer ändå djupare. Idrottsmassage är ett bra komplement till träning för att förebygga muskelskador och snabba på återhämtningen efter hårda träningspass. Den kan också förkorta läketiden vid muskelskador.

 

SUPER RELAX – den ultimata avkopplingen

Det här är vårt eget massage-koncept för den stressade som vill få in en välgörande och effektiv vila i vardagen. Förutom en välgörande massage innehåller den här behandlingen avslappningsmusik i ljudisolerande hörlurar. Garanterat helt omöjligt att inte slappna av!

Vi kommer hem till dig

Ibland är det enklare om vi kommer till dig.

Varva ner

Boka massage

Pris massage 45 min
580 kr/gång
5-kort 2900 kr

Pris massage 60 min
680 kr/gång – special pris!
5-kort 3400

Massage hembesök
Vid hembesök tillkommer +300 kr per behandlingstillfälle.

 

Boka tid