Personlig träning

Vår mission är att erbjuda våra kunder träning som levererar den livsstil och välbefinnande de önskar och förtjänar.

Kom i mål

Vi guidar dig till ditt livs form

Vi hjälper dig att bli starkare, snabbare, mindre, större, rörligare… Vi guidar dig till ditt livs bästa form, vilken den än är.

Inom personlig träning arbetar vi med att förbättra styrka, kondition, rörlighet och uthållighet på ett roligt och säkert sätt. Det finns något för alla, både för dig som är nybörjare eller erfaren.

I vår studio på Lidingö jobbar vi med ett säkert, resultatorienterat och programbaserat tillvägagångssätt. Vi använder också den senaste tekniken och mätmetoderna inom hälso- och fitnessindustrin. Vårt mål är att du ska få en upplevelse och ett resultat som både du och vi kan vara stola över.

 

Kom i form

Vilket är ditt mål?

Varför LidingöNaprapaterna?

Därför ska du välja personlig träning hos oss

  • Du vill nå resultat
  • Du vill ha ett program som du kan följa på egen hand mellan gångerna
  • Du vill se och mäta din framgång
  • Du vill slippa trängas med andra
  • Du vill spela din egen musik
  • Du vill ha roligt!

Personlig träning när den är som bäst

När du tränar med PT hos oss är du alltid i focus. Vi ser till att du tycker träningen är rolig genom att variera uppläggen och anpassa efter dina behov. Lidingös bästa PT tjänst helt enkelt.

Träna med en vän

PT Duoträning på Lidingö

Träna tillsammans med en vän i vår PT Studio på Lidingö. Tillsammans sporrar ni varandra att prestera lite extra och kan inspirera varandra mellan våra träningstillfällen.

Vi skräddarsyr ett upplägg och träningsprogram som passar er. Beroende på era behov och mål arbetar vi i varierande grad med olika träningsmetoder där ni får utmana er styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi kan också lägga delar av träningen utomhus på Lidingö om ni tycker det är roligare att jobba med t.ex. löpintervaller eller bara föredrar att vara ute. Vi gör även hembesök över hela Lidingö.

 

Kom 2, Dela på glädjen!

Med duoträning delar ni inte bara en rolig och svettig upplevelse utan också på fakturan. Ni kan välja att betala per gång, eller klippkort.

 

"Jag har tagit hjälp av Calle på Lidingö Naprapaterna för att få ordning på min träning och det har jag aldrig ångrat. Calle har visat ett gediget intresse för mina mål och mina personliga förutsättningar. De program och övningar som jag fick ut av detta känns helt rätt. Calle har en förmåga att verkligen "träffa rätt" och utmana på rätt nivå. Rekommenderas varmt för den som vill nå nästa nivå i sin träning."

Mattias Nordgren

"När jag fick dille på löpning och sprang tills kroppen inte pallade mer fick jag hjälp av Calle som gav mig övningar för att stärka kroppen från grunden. Han kan allt från att knåda ut stela muskler till att på detaljnivå hitta lösningar för att undvika/eliminera redan befintliga skador. Kan rekommendera alla att gå till Lidingö Naprapaterna ."

Maja Tesch

Nå ditt mål

Boka personlig träning

Pris Personlig träning
730 kr/träningstillfälle
5-kort 3450 kr

Pris Duoträning
Träna med en vän!
820 kr/träningstillfälle
5-kort 3900 kr

Hembesök
Vid hembesök tillkommer +300 kr per behandlingstillfälle.

 

Boka PT på LidingöHembesök på Lidingö