Vanliga frågor

Hur går en naprapatbehandling till?

Så här brukar en naprapatbehandling gå till:

  1. Vi börjar med ett inledande samtal för att samla information om ditt besvär, relevanta delar av din livssituation och andra viktiga faktorer.
  2. Därefter gör vi en undersökning..
  3. .. vilken följs upp av lämplig behandlingsmetod
  4. Efter första besöket kan vi komma att rekommendera uppföljning vid ytterligare ett eller flera tillfällen. I vissa fall får du med dig övningar att göra hemma tills vi ses nästa gång.

Har du fler frågor kring en behandling, tveka inte att kontakta oss :-).

Vilka är fördelarna med naprapatbehandling?

Naprapati är en behandlingsmetod som hjälper kroppen att läka på ett naturligt sätt, utan operation eller andra ingrepp. Vi undersöker och identifierar orsaken till problemet och behandlar därmed inte enbart symptomen. Metoden saknar biverkningar och ger dig verktyg för att undvika ytterligare hälsoproblem i framtiden.

Hur lång tid tar behandlingen?

En naprapatbehandling tar normalt 45 minuter.
Massagebehandlingar kan beställas för 45 minuter eller 60 minuter.
Personlig träning tar 60 min.

Vad ska jag tänka på inför en behandling?

  • Du bör inte vara förkyld eller febrig.
  • Tänk på att inte äta några värktabletter innan behandlingen eftersom det gör det svårt att ställa diagnos och undersöka dina besvär.
  • Skriv gärna upp om du äter några mediciner och hur mycket du tar av varje.

Kan ni hjälpa mig med graviditetsrelaterade problem?

Absolut! Har du problem i samband med graviditeten som t.ex. smärta över sittknölar, svanskota, bäckenfogar eller obehaglig känsla kring bäckenbotten, kan du ta kontakt med oss. Vi undersöker bäckenet och går tillsammans igenom de möjliga orsaker till din värk. Efter det lägger vi upp en behandlingsplan där vi tillsammans genom träning och specifik behandling som korrigerar problemet och lindrar din värk.