Tennis, badminton & padel

Bli bättre på tennis, badminton eller padeltennis – vi har mätverktygen som hjälper dig bli en bättre spelare.

Bli en bättre spelare

Spelare som vill förbättra sitt spel söker ofta lösningen i ny utrustning eller mer tid på banan. Det är förstås bra lösningar, men många gånger är det istället kroppens övergripande fysiska begränsningar som återspeglar sig i spelresultatet.

För kan man förvänta sig att sätta bollen rätt eller ha ett konsekvent spel om kroppen saknar den rätta grunden för att svinga racketen eller röra sig smidigt på banan? Nej, naturligtvis inte.

 

Träna för resultat i tennis, badminton och padel

Men hur tränar vi olika delar av kroppen för att spela bättre tennis eller badminton? Vilka övningar och muskelgrupper hjälper serven? Kan vissa övningar och muskelgrupper hindra när jag ska slå igenom? Vilken är egentligen den optimala balansen mellan flexibilitet (rörlighet) och styrka (stabilitet)?

Det är precis sådana frågor som vi brinner för. Vi har utrustningen och kunskapen för att hjälpa dig bli en bättre tennis- eller badmintonspelare.

 

1080MAP™

Förstå de fysiska faktorerna som påverkar din performance

1080MAP™ (1080 Movement Assessment Profile) är ett unikt system för att analysera funktionella rörelsemönster. Rörelseanalysen ger dig insikter om prestation och muskelobalanser.

1080MAP™ är marknadens enda tredimensionella testsystemet som mäter funktion och rörlighet objektivt och ger data på obalanser mellan höger och vänster sida, på flektioner och extensioner och på rotationer.

Genom den unika kunskap du får av analysen kommer du att förstå hur kroppens olika leder, muskler och system fungerar som helhet. Det kan hjälpa dig att förstå den verkliga orsaken till smärta och / eller brist på prestanda.

Med hjälp av analysresultaten 1080MAP™ designar vi ett individuellt och effektivt rehabiliterings- eller träningsprogram som ger dig snabba och mätbara resultat.

Analysera • Förändra • Optimera

Förstå och förbättra ditt spel

Boka rörelseanalys

Pris Rörelseanalys 1080MAP™
1195 kr för 60 minuter med analys och träning, inklusive personliga data och träningstips

Pris Personlig träning
690 kr/träningstillfälle
5-kort 3250 kr

 

Boka tid