PT – Personlig Träning

Vi hjälper atleter och motionärer att optimera sin träning inom löpning, tennis, badminton, padel och golf.

Vi gör dig bättre

Vi älskar sport och träning. Dessutom är vi passionerat intresserade av nya smarta lösningar som kan ta träning till nya höjder. Vi har letat fram marknadens bästa innovationer och vi vill dela dem med dig.

Vi gör dig bättre. Det är vårt löfte till dig.

Performance

Löpning

Av alla idrotter brinner lite extra för löpning. Vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar att löpa smart, utan onödig ansträngning och utan risk att utveckla framtida skador.

Genom att göra en löpanalys kan du lära dig hur du springer mer effektivt och identifiera eventuella muskelobalanser som kan leda till värk och skador i framtiden.

Utifrån löpanalysen skräddarsyr vi en träningsplan som hjälper dig att optimera din kropp så att du kan njuta ändå mer av löpningen och hålla dig skadefri.

 

Performance

Tennis, badminton & padel

Hur tränar vi olika delar av kroppen för att bli bättre på tennis eller badminton? Vilka övningar och muskelgrupper hjälper serven? Kan vissa övningar och muskelgrupper hindra när jag ska slå igenom? Vilken är egentligen den optimala balansen mellan flexibilitet och styrka?

Det är frågor som vi brinner för. Genom att analysera dina rörelser får du insikter om din prestation och om muskelobalanser som kan hindra den. Vi använder 1080MAP™ (1080 Movement Assessment Profile), ett unikt system för att analysera funktionella rörelsemönster som kommer att hjälpa dig bli en bättre tennis-, badminton eller padelspelare.

 

Performance

Golf

När golfspelet inte riktigt går som man hoppats, är det nära till hands att klaga på utrustningen eller lägga mer tid på golfbanan. Men en dålig rörelse blir inte bättre för att man repeterar den fler gånger eller håller i en annan klubba. Problemet för många golfspelare är att de har fysiska begränsningar som påverkar golfswingen. Det kan vara allt från dålig bålrotation och dålig styrka i mage och rygg, till oförmåga att göra djupa benböj.

Med hjälp av marknadens bästa system för rörelseanalys, 1080MAP™, går vi igenom och analyserar hur din kropp fungerar och ger rekommendationer om träning som kommer att förbättra ditt spel och din njutning på golfbanan.