Kost & Hälsa

Vi som arbetar på LidingöNaprapaterna älskar allt som får oss att må bra, vare sig det är en avslappnande massage, en härlig stretch eller ett tufft träningspass. Vad mår du bra av?

Wellness

Personlig träning

Vi hjälper dig att bli starkare, snabbare, mindre, större, rörligare… Vi guidar dig till ditt livs bästa form, vilken den än är.

Inom personlig träning arbetar vi med att förbättra styrka, kondition, rörlighet och uthållighet på ett roligt och säkert sätt. Det finns något för alla, både för dig som är nybörjare eller erfaren.

Du ska välja personlig träning hos oss om..

  • Du vill nå resultat
  • Du vill ha ett personligt program som du kan följa på egen hand
  • Du vill se och mäta din framgång
  • Du vill slippa trängas med andra
  • Du vill spela din egen musik
  • Du vill ha roligt!

 

Wellness

Kostrådgivning

Individuell kostrådgivning utgår från din unika livssituation och hjälper dig att nå ditt mål, oavsett vad det är.

I tjänsten ingår både personliga möten och kontinuerlig support online. Vår ambition är att du ska få kunskap om din kost så att du efter avslutad kostrådgivning kan bibehålla ditt resultat på egen hand.

Kostrådgivning vänder sig till dig som tex vill ha hjälp med viktnedgång, viktuppgång, öka din prestation eller skapa mer hälsosamma vanor och öka ditt välmående.

Har du en fråga? Gratis konsultation ingår alltid i tjänsten kostrådgivning. Kontakta anna@lidingonaprapaterna.se

 

Wellness

Massage

Massage är det perfekta botemedlet mot obehagliga spänningar och stelhet. Det lindrar värk och snabbar på läkeprocesser. När du får massage frigörs dessutom hormonet oxytocin, som gör att du känner lugn och ro, och stresshormonet kortisol sjunker.

Massage-behandlingar hjälper dig att slappna av när det känns svårt att komma ner i varv, får dig på bättre humör, ger bättre koncentration och gör att du sover bättre.

 

Wellness

Mammaträning

Livet som mamma till ett litet barn är fyllt av påfrestningar på kroppen som vi inte är vana vid. Du vrider dig på konstiga vis, bär på höften, lutar dig framåt med barnet i din famn, och lyfter upp och lägger ner barnet. För att klara av vardagens påfrestningar som mamma är det en god investering att träna upp kroppens mest utsatta delar.

Vi erbjuder effektiva träningsprogram anpassade för post-natal träning, efter din förlossning. Vi fokuserar på core-träning (mage/rygg), träning för rumpa och ben, armar och axlar och hållning.