Behandling

Löpanalys

Vi gör löpanalyser som en del i vår behandling av skador som uppstått i samband med löpträning eller sporter som kräver löpning. Vi analyserar varför din värk har uppstått, så att vi kan lindra värken, återställa din normala funktion och förhindra att problemet uppstår igen.

Vi rekommenderar även löpanalyser när du vill slipa formen och/eller undvika framtida skador i samband med löpning. Du kan tydligt följa resultatet av analysen och får rekommendationer om åtgärder/träning. Vi följer därefter upp och mäter effekten av dina förändringar.

 

Förbättrar din löpekonomi och ditt löpsteg

Med hjälp av MotionMetrix-teknologin analyserar vi ditt löpsteg och din löpekonomi. Analysen innebär att du springer på ett löpband medan djupkänsliga filmkameror registrerar dina rörelser. Kamerorna samlar in data om din löpekonomi, ditt löpsteg och din belastning på höft-, knä- och fotleder. Datan använder vi sedan för att ge dig personliga råd om din träning, både vad gäller din löpteknik och lämplig styrke- och rörelseträning.

Mätningen och analysen görs av en naprapat hos Lidingö Naprapaterna, som även skapar ditt personliga styrketräningsprogram. En löpcoach ger dig rekommendationer kring din löpteknik.

 

MotionMetrix-teknologin analyserar ditt löpsteg och din löpekonomi

 

Löpanalysen inklusive träning tar 60 minuter och inkluderar personliga data och träningstips.

 

Pris: 1195;-