Löpning-gammal


En tydlig och lättförståelig metod, med mätbara resultat!

Varför?

vi tröttnade på löpartips grundade på mobilfilmer av ett löpsteg. Det finns för många felkällor när en person ska ge sitt tycke om hur något ser ut. Vi kände att här måste det finnas ett bättre sätt där vi med mätbar data och klara riktlinjer kan hjälpa våra klienter att på ett överskådligt sätt med bra användarvänlig grafik förbättra sin teknik. Vi letade länge innan vi bestämde oss för att använda Motionmetrix för detta.

vi tror på en kombination av teknik och coachning för att uppnå bästa möjliga resultat. Mänskligt med en Teknologisk touch 😉

Oavsett vart du befinner dig i din träning

Vi hjälper dig

Alla kan bli bättre löpare. Därför har vi tagit fram vårt löpkoncept.

Det ger alla löpare, oavsett nivå, tillgång till det senaste inom digital 3D-löpanalys och expertkunskaper inom biomekanik och träning.

Vi skräddarsyr din träning efter dina förutsättningar och mål, samtidigt som vi håller dig skadefri.

Kort om vår löpanalysmetod

Varför Löpanalys?

  • 3D-Analys utan störande markörer som påverkar löptekniken
  • Du får en komplett biomekaninisk löparprofil på under en minut.
  • Tips på övningar och korregering för att bli en Bättr3® löpare

För vem? 

  • För både professionella- och motionärslöpare som vill basera sin löpträning på fakta och mätbar data.
  • För löpare som vill effektivisera sin träning och hålla sig skadefria.

Hur fungerar det?

Här är en kortfilm om hur vi arbetar med Motionmetrix.

Vad säger våra klienter?

Refrenser

"Jag går till Calle för att få hjälp med min ländrygg som jag har haft problem med i 10 år. Det jag uppskattat mest är att Calle tar ett helhetsgrepp för att lösa problematiken. Vi pratar träning, vila och kost. Calle lyckas alltid hålla det på en nivå som utmanar mig och inte får mig att ge upp eller bli uttråkad. Den fingertoppskänslan blandat med en gedigen kunskap ger ett otroligt proffsigt intryck och är det som ger de positiva resultaten."

Caroline Westerberg

"Jag har tagit hjälp av Calle på Lidingö Naprapaterna för att få ordning på min träning och det har jag aldrig ångrat. Calle har visat ett gediget intresse för mina mål och mina personliga förutsättningar. De program och övningar som jag fick ut av detta känns helt rätt. Calle har en förmåga att verkligen "träffa rätt" och utmana på rätt nivå. Rekommenderas varmt för den som vill nå nästa nivå i sin träning."

Mattias Nordgren

"När jag fick dille på löpning och sprang tills kroppen inte pallade mer fick jag hjälp av Calle som gav mig övningar för att stärka kroppen från grunden. Han kan allt från att knåda ut stela muskler till att på detaljnivå hitta lösningar för att undvika/eliminera redan befintliga skador. Kan rekommendera alla att gå till Lidingö Naprapaterna ."

Maja Tesch